Search
Close this search box.

U POSLJEDNJA 24 SATA Krađa prijenosnog računala, prosjačenje, narušavanje javnog reda i mira…

Prijavila krađu prijenosnog računala
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava

U subotu 26. ožujka 2022. policijskim službenicima je prijavila 38-godišnjakinja da joj je u razdoblju od 20. do 26. ožujka 2022. u Požegi u Osječkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz kuće otuđio prijenosno računalo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir
21-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

U nedjelju 27. ožujka 2022. oko 4.10 sati u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića, 21-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,39 promila vikao i galamio te porušio dva betonska stupa i povadio drvene dijelove ograde u vlasništvu 65-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 21-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Odavanje prosjačenju
Protiv 40-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

U subotu 26. ožujka 2022. policijski službenici su u Požegi u Osječkoj ulici ispred trgovačkog centra zatekli 40-godišnjaka s područja Čakovca koji je od građana tražio novac. Protiv 40-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar na otvorenom prostoru
Dogodio se jedan požar

U subotu 26. ožujka 2022. oko 16 sati u mjestu Gradac, 65-godišnjak je na poljoprivrednoj površini zapalio suhu travu i nisko raslinje, a da nije poduzeo sve mjere da se požar ne proširi. Protiv 65-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

Prometne nesreće u protekla 24 sata
Dogodila se jedna prometna nesreća

Na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreće s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega