Search
Close this search box.

U POSLJEDNJA 24 SATA Pijan vozio u suprotnom smjeru, u prometnim nesrećama ozlijeđene dvije osobe…

Narušavao javni red i mir
Protiv 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog

U subotu 16. travnja 2022. oko 14.10 sati u mjestu Vidovci u Orljavskoj ulici, 22-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je u dvorištu glasno reproducirao glazbu koja je dopirala na ulicu. Protiv 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometnim nesrećama lakše ozlijeđene dvije osobe
Dogodile su se dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama

U subotu 16. travnja 2022. oko 9.15 sati u Pleternici u Mlinskoj ulici, 32-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se približavao sigurnosnom brzinom te je prednjim dijelom vozila udario u  47-godišnju pješakinju koja je već stupila na pješački prijelaz. U prometnoj nesreći pješakinja je lakše ozlijeđena, dok protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 15.40 sati u Požegi u Ulici Kamenita vrata, 40-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,39 promila upravljao biciklom kolnikom navedene ulice koja je namijenjena za jednosmjerni tok prometa. Budući da u ulici nema izgrađene biciklističke staze nije se kretao bliže desnom rubu kolnika već je skrenuo udesno i tom prilikom sletio na iskop posut šljunkom. 40-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Trenkovo
Pod utjecajem alkohola kretao se u suprotnom smjeru pa udario u parkirani osobni automobil
Protiv 26-godišnjaka slijedi prekršajni nalog

U nedjelju 17. travnja 2022. oko 1.30 sati u Požegi u Primorskoj ulici, 26-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,35 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kretao se u suprotnom ili zabranjenom smjeru te je prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom, desnim bočnim dijelom vozila naletio na desni bočni dio parkiranog osobnog automobila marke „Renault“, riječkih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće 26-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i on je smješten u posebnu prostoriju do otriježnjenja. Protiv 26-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano