Search
Close this search box.

U POSLJEDNJA 24 SATA Ponovo pronađena marihuana u Ulici M.Gupca u Pleternici, pijani motociklist i vozač automobila skrivili prometne nesreće u kojima su ozlijeđeni!

Pronađena marihuana
Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

U subotu 21. svibnja 2022. oko 21.50 sati u Pleternici u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su kod 29-godišnjaka pronašli marihuanu.

U nedjelju 22. svibnja 2022. oko 1.20 sati u istoj ulici pronađena je marihuana kod 17-godišnjaka, dok je nešto kasnije oko 2.40 sati pronađena cannabis marihuana kod 46-godišnjaka.

U požaru izgorjele rolo bale slame
Uslijed kemijske reakcije došlo je do samozapaljenja rolo bala slame

U subotu 21. svibnja 2022. oko 12 sati u mjestu Milanlug na livadi, uslijed kemijske reakcije došlo je do samozapaljenja rolo bala slame u vlasništvu 52-godišnjakinje

Pijani skrivili prometne nesreće
Protiv počinitelja slijedi prekršajni nalog

U subotu 21. svibnja 2022. oko 16.15 sati u Pleternici na raskrižju ulica Ivana Šveara-Matije Gupca-Stjepana Radića, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,09 promila upravljao motociklom marke „Honda“, novogradiških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom te udario u betonski ivičnjak.

U prometnoj nesreći 40-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 22. svibnja 2022. oko 1.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Bana Jelačića, 32-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,17 promila upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, dolaskom do raskrižja na kojemu je bilo upaljeno crveno svijetlo na semaforu, ušao je u navedeno bez zaustavljanja te oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 48-godišnjak. Tom prilikom došlo je do sudara između vozila.

U prometnoj nesreći 32-godišnjak je lakše ozlijeđen te smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: ilustracija

Vezano
Vezano