Search
Close this search box.

U POSLJEDNJA 24 SATA Potukla se dvojica alkoholiziranih mladića a jedan s 1,86 promila alkohola u krvi upravljao teretnjakom!

Pijan narušavao javni red i mir pa omalovažavao policijske službenike
24-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv oba počinitelja  slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U nedjelju 15. svibnja 2022. oko 0.45 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici u ugostiteljskom objektu, 24-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila i 28-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,01 promila su se verbalno i tjelesno sukobili, a prilikom postupanja policijskih službenika 24-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 24-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv oba počinitelja  slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,86 promila
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U subotu 14. svibnja 2022. oko 23.40 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili teretni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila upravljao 30-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Industrijskoj ulici na parkiralištu trgovačkog centra.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano