Najčitanije

 • Fotogalerije

  U POŽEGI ODRŽAN Memorijalni turnir pripadnika UHDDR-a Požeško-slavonske županije

  Povodom obilježavanja 28. godišnjice djelovanja Udruge, svečanim postrojavanjem pripadnika UHDDR-a Požeško-slavonske županije, otvoren je tradicionalni memorijalni sportski susret prijateljskih udruga UHDDR-a iz kontinentalne Hrvatske na kojemu su prisustvovali branitelji iz sedam županija.
  Tomica Galović, predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Požeško-slavonske županije istaknuo je kako mu je osobita čast što su povodom 28. obljetnice osnutka UHDDR-a Požeško-slavonske županije ponovno pokazali zajedništvo.
  „Na ovome turniru okupili smo branitelje, dragovoljce iz sedam županija, prvenstveno u sjećanje na naše poginule branitelje, a onda i za sve nas kako bismo se ponovno susreli, razmijenili svoja iskustva te nastavili suradnju koju već devet godina jako dobro gradimo. Surađujemo, partneri smo jedni drugima i na ovim susretima pokazujemo upravo to zajedništvo.“ – istaknuo je predsjednik Galović.
  Memorijalni turnir za poginule hrvatske branitelje organiziran je na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi, a okupljene branitelje obišli su i pozdravili potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić i njegov zamjenik Borislav Miličević, te gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević.
  Natjecanje se odvijalo u pet disciplina: mali nogomet na umjetnoj travi, streljaštvo, viseća kuglana i bela.

  Tekst: pszupanija.hr

  Foto: pszupanija.hr/ J.Širić

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije