Search
Close this search box.

U POŽEGI Sastanak predsjednika UDVDR-a regije istok

U prostoru Velike županijske vijećnice Požeško-slavonske županije, a u svrhu prijedloga predstavnika za Izborni sabor UDVDR-a RH predsjednik UDVDR-a Požeško-slavonske županije Krešimir Pavelić održao je sastanak s predsjednicima podružnica regije istok UDVDR-a.
Uz predsjednika požeško-slavonske podružnice, sastanku su prisustvovali predsjednici UDVDR-a Brodsko-posavske županije Antun Zdunić, Vukovarsko-srijemske županije Milan Draženović, Virovitičko-podravske županije Vlado Paurić, te Osječko-baranjske županije Zdenko Kraljik.

 

Pozdravivši sve nazočne i zahvalivši im što su došli u grad Požegu predsjednik UDVDR-a Požeško-slavonske županije istaknuo je kako se ovaj sastanak održava kako bi se na vrijeme izabrali predstavnici Izbornog sabora te dostavili prijedlozi u središnjicu UDVDR-a RH.
„Naš izborni sabor održat će se 07. rujna kada ćemo biti dužni dostaviti kao regija od pet podružnica naše kandidate za tijela udruge. U pisanom obliku ste dobili što biste trebali predložiti, a naravno vezano uz članak 55. Statuta gdje su regije dužne dostaviti prijedloge kandidata za izbornu skupštinu.“ – rekao je Krešimir Pavelić predsjednik UDVDR-a Požeško-slavonske županije.
Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano