Search
Close this search box.

U PRETRAZI OBITELJSKE KUĆE Pronađena marihuana

U pretrazi pronađena manja količina marihuane

U četvrtak 16. svibnja 2024., policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću na području grada Požege u kojoj prebiva 25-godišnjak i pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Nepoznati počinitelj otuđio stabla

U razdoblju od 1. do 16. svibnja 2024. u šumskom dijelu u blizini mjesta Duboka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla u vlasništvu Hrvatskih šuma.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana.
 
Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: arhiva Požeški vodič

Vezano
Vezano