Search
Close this search box.

U PROMETNIM NESREĆAMA Ozlijeđeno dijete i oštećen polubranik na željezničkom prijelazu

Prijavio krađu bicikla
U srijedu 27. srpnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 50-godišnjak da mu je u razdoblju od 24. do 27. srpnja 2022. u Pakracu u Ulici Andrije Hebranga, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz podruma stambene zgrade otuđio bicikli marke „Trek“.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Oštećenje tuđe stvari
U srijedu 27. srpnja 2022. oko 10.20 sati u Požegi u Ulici Kamenita Vrata u automat klubu, 53-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,67 promila razbio staklo na aparatu za igre na sreću u vlasništvu trgovačkog društva s područja Zagreba.
53-godišnjak je uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Požar na otvorenom prostoru
U srijedu 27. srpnja 2022. oko 15.30 sati u blizini mjesta Doljanovci, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom prostoru na kojem su izgorjeli strnište i nisko raslinje.

Dragovoljna predaja poluautomatske puške i streljiva
U srijedu 27. srpnja 2022. u mjestu Stražeman, 63-godišnjakinja je dragovoljno predala poluautomatsku pušku i pet komada streljiva.
Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđeno dijete
U srijedu 27. srpnja 2022. oko 7.55 sati u Požegi u Ulici Svetog Roka, 11-godišnje dijete upravljalo je biciklom na nogostupu, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza je s biciklom skrenulo na kolnik i prelazilo cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza, tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog djela osobnog automobila marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak u lijevi bočni dio bicikla.
U prometnoj nesreći 11-godišnje dijete je lakše ozlijeđeno.
Istoga dana, oko 10 sati u Pleternici u Ulici Matije Gupca, na cestovno željezničkom prijelazu nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u polubranik vlasništvo Hrvatskih željeznica i oštetio ga. Vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano