Search
Close this search box.

U PROMETNIM NESREĆAMA Teško ozlijeđeni devetogodišnje dijete i 56-godišnji traktorist

Prijave krađe
U srijedu 1. lipnja 2022. policijskim službenicima je prijavila 47-godišnjakinja da je dana 27. svibnja 2022. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Osječkoj ulici u trgovini u sklopu trgovačkog centra nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio parfem i kozmetiku.
Istoga dana policijskim službenicima je prijavio 68-godišnjak da me je dana 1. lipnja 2022. u Pakracu u Ulici kralja Tomislava iz kuće, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio novac.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Prijavila prijevaru
U srijedu 1. lipnja 2022. policijskim službenicima je prijavila 47-godišnjakinja s područja Pakraca, da je siječnju ove godine 47-godišnjaku s područja Pakraca prodala osobni automobil koji joj nije do današnjeg dana u potpunosti isplatio te se smatra prevarenom. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

U prometnim nesrećama dvije osobe teško ozlijeđene
U srijedu 1. lipnja 2022. oko 18.25 sati u mjestu Biškupci devetogodišnje dijete upravljalo je biciklom te uslijed neprilagođene brzine na nizbrdici palo na kolnik i teško se ozlijedilo. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Istoga dana oko 21 sat u mjestu Ruševo, 56-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,04 promila upravljao traktorom marke „Massey“, požeških registarskih oznaka sletio je na poljoprivrednu površinu i udario u betonski stup. 56-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici na Trgu Hrvatskih branitelja.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: ilustracija

Vezano
Vezano