Search
Close this search box.

U PROMETNOJ NESREĆI Ozlijeđen 48-godišnji motociklist

U požaru izgorjelo sijeno

U četvrtak 18. svibnja 2023. oko 23.30 sati u mjestu Vilić Selo, na neutvrđeni način je došlo do požara u pomoćnoj gospodarskoj zgradi u vlasništvu 60-godišnjaka prilikom čega je izgorjela manja količina sijena.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 48-godišnji motociklist

U četvrtak 18. svibnja 2023. oko 23.40 sati u Požegi u Ulici Eugena Podubskog, 48-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,13 promila upravljao motociklom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te pao na kolnik. U prometnoj nesreći 48-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

I ovog vikenda pojačane mjere u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti i droga kod sudionika u prometu provodit će se u noći sa subote na nedjelju 20./21. svibnja  2023.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano