Search
Close this search box.

U PROMETNOJ NESREĆI Ozlijeđene dvije vozačice – obje su zaradile i prekršajni nalog!

Nepoznati počinitelj provalio u mobilnu pečenjarnicu

U razdoblju 29./30. lipnja 2023. u mjestu Velika u Školskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u mobilnu pečenjarnicu u vlasništvu 50-godišnjakinje te otuđio novac i razna pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao marihuanu

U petak 30. lipnja 2023. oko 22.55 sati na području grada Pleternice, 39-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao manju količinu marihuane. Protiv 39-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U petak 30. lipnja 2023. oko 19.30 sati u Pakracu u Ulici Aleja kestenova, policijski službenici su u prometu zatekli 23-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,06 promila upravljao osobnim automobilom. Navedeni 23-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U petak 30. lipnja 2023. u mjestu Velika na raskrižju ulica Industrijske i Obilaznice za kamenolom, 49-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 31-godišnja vozačica, a koja je pretjecala vozilo na punoj središnjoj crti. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela vozila kojim je upravljala 49-godišnjakinja u prednji dio vozila kojim je upravljala 31-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći obje vozačice su lakše ozlijeđene i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Komorica.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano