Search
Close this search box.

U PROMETNOJ NESREĆI Ozlijeđene tri osobe!

Provaljeno u lovačku kuću

U razdoblju od 21. do 23. siječnja 2024. u šumskom dijelu na području Kutjeva, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u lovačku kuću u vlasništvu lovačkog društva iz Kutjeva i otuđio razne predmete.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

U utorak 23. siječnja 2024. oko 12.50 sati u mjestu Srednje Selo, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed ne držanja potrebnog razmaka udario je prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 67-godišnjak koji je usporio vozilo zbog skretanja ulijevo na kolni ulaz.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 60-godišnja putnica iz vozila kojim je upravljao 67-godišnjak i dva putnika starosti 18-godina koji su se nalazili u vozilu kojim je upravljao 18-godišnjak protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Frankopanskoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Čaglin u Ulici kralja Tomislava.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano