Search
Close this search box.

U PROMETNOJ NESREĆI Teško ozlijeđena 50-godišnjakinja

Pas napao i ugrizao dijete

U ponedjeljak 22. travnja 2024. oko 12.30 sati u mjestu Sulkovci, 64-godišnjak je bez nadzora ostavio psa koji je izašao iz dvorišta na nogostup te napao i ugrizao desetogodišnje dijete koje je tom prilikom lakše ozlijeđeno.

Vlasniku psa je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pronašao bombu

U ponedjeljak 22. travnja 2024. u mjestu Gornji Vrhovci, 48-godišnjak je u dvorištu napuštene kuće pronašao bombu.

Navedenu bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.
 
U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 50-godišnjakinja

U ponedjeljak 22. travnja 2024. oko 7.50 sati u blizini mjesta Jakšić, 50-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je vozilom sišla na putnu bankinu i prednjim djelom udarila u metalni odbojnik mosta nakon čega je došlo do odbacivanja vozila i prevrtanja na krov.

U prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…