Search
Close this search box.

U PROMETU Ozlijeđen 26-godišnjak, iz automobila ispala 72-godišnja putnica…

U prometnoj nesreći 72-godišnja putnica ispala iz vozila

U petak 19. svibnja 2023. oko 14.45 sati u mjestu Trenkovo u Ulici Trenkova, 58-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, zaustavila je vozilo u namjeri da poveze 72-godišnju pješakinju te je započela vožnju dok pješakinja nije u potpunosti ušla u vozilo i zatvorila vrata uslijed čega je ispala iz vozila.

U prometnoj nesreći 72-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a protiv 58-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

U sudaru između dva osobna automobila lakše ozlijeđen 26-godišnjak

U petak 19. svibnja 2023. oko 15.55 sati u Požegi na raskrižju ulica Borisa Hanžekovića i Varelovac, 61-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 26-godišnjak.

Tom prilikom došlo je do udara i u prometnoj nesreći 26-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, dok protiv 61-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,87 promila

U petak 19. svibnja 2023. oko 20.50 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao 60-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU pšožeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano