Search
Close this search box.

U PROMETU Ozlijeđene su dvije osobe

Otuđena stabala

U razdoblju od 15. prosinca 2022. do 20. lipnja 2023. u šumskom predjelu u blizini mjesta Duboka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla u vlasništvu Hrvatskih šuma. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požari na otvorenom prostoru

U utorak 11. srpnja 2023. oko 14.30 sati između mjesta Toranj i Biškupci, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru te je izgorjelo strnište.

Istoga dana, oko 23.50 sati u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici, na otvorenom prostoru je došlo do požara prilikom čega je izgorjelo suho granje.

U vremenu od 1. lipnja do 30. rujna 2023. zbog dugotrajnih nepovoljnih klimatskih i hidroloških prilika koje pogoduju povećanoj opasnosti od požara donesena je Odluka o zabrani paljenja vatre na otvorenom.

U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U utorak 11. srpnja 2023. oko 18.45 sati u Pakracu na raskrižju ulica Osječka i Križnog puta, 22-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je pod utjecajem alkohola od 0,80 promila upravljao 27-godišnjak.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dijete koje se nalazilo kao putnik u vozilu kojim je upravljala 22-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena. Protiv 22-godišnjakinje i 27-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Resnik.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano