Search
Close this search box.

U PROMETU Vozio prebrzo, sletio s kolnika i ozlijedio se!

U slijetanju osobnog automobila vozač lakše ozlijeđen

U petak 8. prosinca 2023. oko 6.45 sati u mjestu Marindvor, vozač starosti 39 godina koji je ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika u putni kanal.

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pijan upravljao osobnim automobilom, udario u vozilo pa pobjegao

U petak 8. prosinca 2023. oko 18.50 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici na parkiralištu, 65-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uključivao se u vožnju unazad te zadnjim dijelom vozila udario u prednji dio parkiranog teretnog automobila u vlasništvu pravne osobe.

Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

Nadalje je utvrđeno da je upravljao vozilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici kneza Branimira i dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi, u ulicama Osječka i Županijska

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano