Search
Close this search box.

U PROMETU ZATEČEN RECIDIVIST Privremeno mu oduzeto vozilo

U prometu zatečen recidivist-privremeno mu oduzeto vozilo

U subotu 10. lipnja 2023. oko 10.25 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 44-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Protiv 44-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

Upravljao osobnim automobilom pa udario u parkirano vozilo i pobjegao

U subotu 10. lipnja 2023. oko 10.30 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, 68-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, kretao se unazad s obilježenom parkirališnog mjesta te prednjim desnim bočnim dijelom udario u prednju lijevu bočnu stranu osobnog automobila, a kojeg je prethodno parkirao 25-godišnjak.

Nakon udara, 68-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano