Search
Close this search box.

U PROTEKLA 24 SATA Dogodile se tri prometne nesreće a policija privela dvojicu alkoholiziranih vozača

Pijan narušavao javni red i mir pa omalovažavao policijske službenike
43-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

U petak 29. travnja 2022. oko 12.40 sati u Pakracu u Ulici Petra Preradovića, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,61 promila vikao, prevrnuo plastični kontenjer za smeće te vrijeđao prolaznicu pogrdnim riječima, a  prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 43-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljao motociklom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,66 promila
22-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U subotu 30. travnja 2022. oko 2.20 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili motocikl marke „Kawasaki“, požeških registarskih oznaka, kojim je bez kacige, pod utjecajem alkohola od 1,66 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 22-godišnjak.
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 22-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Dogodile su se tri prometne nesreće

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom u Kuzmici, u Požegi na raskrižju ulica Osječka i kralja Zvonimira i u Čaglinu.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano