Search
Close this search box.

U PROTEKLA 24 SATA Jedna prometna nesreća i dva bijega s mjesta prometne nesreće


Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U ponedjeljak 15. travnja 2024. oko 13.10 sati u Požegi u Primorskoj ulici, 30-godišnji vozač koji je upravljao autobusom, obilazio je nepropisno parkirani osobni automobil da se ne nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te zadnjim dijelom vozila udario u zadnji dio vozila, a kojeg je prethodno parkirala 51-godišnjakinja.

30-godišnjaku i 51-godišnjakinji je uručeno izvješće o počinjenom prekršaju zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće u mjestu Novi Mihaljevci i u Požegi u na raskrižju ulica Stjepana Radića, Franje Cirakija i Priorljavska.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…