Search
Close this search box.

U PROTEKLA 24 SATA Krađe i pijani vozači!

Provalio u prostorije ugostiteljskog objekta i otuđio novac

U subotu 23. prosinca 2023. u ranim jutarnjim satima u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije ugostiteljskog objekta u vlasništvu 75-godišnjaka i otuđio novac. 

Prijavila krađu novčanika

U subotu 23. prosinca 2023., policijskim službenicima je prijavila 28-godišnjakinja da joj je istoga dana u poslijepodnevnim satima u Požegi u Zagrebačkoj ulici u trgovačkom centru, nepoznat počinitelj (ili više njih) iz jakne otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, bankovne kartice i novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,50 promila

U nedjelju 24. prosinca 2023. oko 3.20 sati u mjestu Čaglin u Ulici kralja Tomislava, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,50 promila upravljao 21-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Pod utjecajem alkohola od 1,36 promila skrivio prometnu nesreću

U subotu 23. prosinca 2023. oko 14 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira, 52-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,36 promila upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao vozilom na obilježeno parkirališno mjesto i prednjim dijelom udario u zadnji lijevi dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 73-godišnjaka.

Nakon toga je došlo do pomicanja i zanošenja osobnog automobila te udara u  prometni znak u vlasništvu „Hrvatskih cesta“.

Protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega