Search
Close this search box.

U PROTEKLA 24 SATA Policiji prijavljena prijevara, uhićen 26-godišnjak, dogodile se dvije prometne nesreće…

Prijevara, uhićenje, prometne nesreće…to je ukratko sadržaj današnjeg policijskog izvješća. Evo detalja:

Prijavio prijevaru
U srijedu 19. siječnja 2022., policijskim službenicima je prijavio 35-godišnjak s područja Požege da je u proljeće 2020.poznaniku posudio novčani iznos od 1000 eura koje je on obećao vratiti za mjesec dana, a što do današnjeg dana nije učinio te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Dragovoljno predao zračnu pušku
U srijedu 19. siječnja 2022. na području Požege, 72-godišnjak je policijskim službenicima predao zračnu pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

26-godišnjak pod utjecajem alkohola vrijeđao policijske službenike
U četvrtak 20. siječnja 2022. petnaest minuta iza ponoći u Požegi u Mesničkoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta, 26-godišnjak je pod utjecajem alkohola 1,06 promila prilikom legitimiranja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.26-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom
U protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića i u Požegi u Zagrebačkoj ulici.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi