Search
Close this search box.

U PROTEKLA 24 SATA Tučnjava u Vetovu, vožnja u pijanom stanju, dragovoljna predaja marihuane…

Dragovoljno predao marihuanu

U subotu 1. srpnja 2023. oko 23.10 sati na području grada Pleternice, 24-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao manju količinu marihuane. Protiv 24-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Narušavali javni red i mir

U nedjelju 2. srpnja 2023. oko 0.10 sati u mjestu Vetovo u Zagrebačkoj ulici ispred igrališta, 34-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola verbalno je napala 20-godišnjaka koji je bio pod utjecajem alkohola i 37-godišnjakinju. Nakon toga 20-godišnjak je tjelesno napao 34-godišnjakinju. Također je utvrđeno da 20-godišnjak kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 20-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici, dok protiv 34-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U nedjelju 2. srpnja 2023. oko 2.45 sati u Požegi u Ulici Ante Starčevića, 62-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao osobnim automobilom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio na zemljanu bankinu i udario u parkirani osobni automobil u vlasništvu 58-godišnjaka. Protiv 62-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Srednje Selo.

Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet

U subotu 1. srpnja 2023. oko 16. 15 sati u Pleternici u Vinogorskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora zaustavili osobni automobil kojim je dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 2,74 promila upravljao 51-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio identitet. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 51-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Istoga dana, oko 18 sati u mjestu Dobrovac u Ulici Josipa Kozarca, policijski službenici su u prometu zatekli 37-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,29 promila upravljao osobnim automobilom.

U nedjelju 2. srpnja 2023. oko 5 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 29-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano