Search
Close this search box.

U SKLOPU PROJEKTA „MOJA.HR” Najbolji jednominutni film u Hrvatskoj o svom kraju snimili su Dora Jurić, Gabriela Pranjić i Karlo Hruškar iz naše županije!

Požeško-slavonska županija ima najbolji jednominutni film o svom kraju, koji je snimljen i nagrađen u sklopu projekta Moja.hr.
Dora Jurić, Gabriela Pranjić i Karlo Hruškar snimili su najbolji jednominutni film u sklopu projekta Moja.hr u kojemu su prikazali zašto vole svoju Požeško-slavonsku županiju. Čestitamo vam i hvala što na najbolji način pokazujete zašto je Zlatna Slavonija uistinu zlatna – objavljeno je na facebook stranici TZ Požeško-slavonske županije.
Projekt Moja.hr realizira Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta HRT-om. Na ovogodišnji natječaj bio je prijavljen 21 film a zadaća mladih autora, po jednog tima iz svake županije te grada Zagreba, bila je predstaviti život mladog čovjeka u svim krajevima Lijepe naše.
Na svečanoj završnici održanoj Kašteliru nedaleko od Poreča, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac prvoplasiranoj ekipi je uručila nagradu: ček na 2000 eura, e-pretplatu na Večernji list, mobilni telefon te statuu akademskog kipara Mate Turića.
Čestitamo našoj ekipi

Pripremila: V.Milković
Foto: TZ Požeško-slavonska županija

Vezano
Vezano