Search
Close this search box.

U SPORTSKOJ DVORANI “TOMISLAV PIRC“ U subotu peta finalna utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske: ŽKK Plamen Požega-ŽKK Ragusa

U doigravanja Premijer ženske košarkaške lige  košarkašice Plamen Požege će u subotu 14.  svibnja odigrati petu finalnu utakmicu protiv Raguse iz Dubrovnika, a susret u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“  počinje u 19 sati. Nakon što je Ragusa povela 2:0, „plamene“ su dobile sljedeće dvije pa je sad rezultat 2:2 i ovo je odlučujuća utakmica, poslije  koje će biti poznat novi prvak Hrvatske.

Ulaz je besplatan kao i cijele natjecateljske sezone na domaćim utakmicama požeškog kluba. Pozivaju se i ovim putem svi sportaši, ljubitelji košarke, Požežani, da napune tribine te budu šesti igrač i podrže požeške košarkašice na putu do treće pobjede u finalnoj seriji. Ona im donosi naslov državnog prvaka, prvi u povijesti kluba koji ove godine obilježava 75 godina postojanja i uspješnog rada (1947. – 2022).

Treba istaknuti kako su „plamene“ odigrale vrhunsku sezonu 2021./2022. u WABA ligi i Kupu Ružice Meglaj Rimac te u Premijer ženskoj košarkaškoj ligi, gdje su nakon regularnog dijela sezone i odigranih 22 kola osvojile prvo mjesto, a osvajanjem titule državnog prvaka u ovom doigravanju, sezona bi bila savršena. Prijenos utakmice Plamen Požega-Ragusa bit će na Sportskoj televiziji i na YouTube kanalu Hrvatskog košarkaškog saveza.

Pripremio: I. T.

Foto: Požeški športski savez

 

Vezano
Vezano