Search
Close this search box.

U SREDIŠTU PLETERNICE Otvoren Klub za mlade

Mladi Pleternice odnedavno su u središtu grada dobili svoj klub. Evo što su o tome objavili na facebook stranici Udruge „Mladi za mlade”:
– U sklopu projekta Mladi u zajednici sufinanciran sredstvima financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške otvorili smo Klub za mlade te smo održali tribinu sa zamjenikom gradonačelnice gosp. Domagojem Katić.
Na otvorenju su sudjelovali i predstavnici partnerskih organizacija projekta. Novootvoreni Klub pružit će mladima priliku za rješavanje potreba ranjivih skupina te će se kroz daljnje aktivnosti Kluba osnažiti mladi s područja Grada Pleternice.
Hvala svima na dolasku i veselimo se daljnjim nadolazećim aktivnostima.

Inače, Udruga Mladi za mlade Pleternice prošle je godine provela i projekt ‘EU po mjeri mladih’, koji financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. U sklopu njega su održana četiri ciklusa radionica na temu „Europska unija za mlade“. Prva dva ciklusa održana su u E-inkubatoru, a druga dva u Poduzetničkom centru Pleternica.
– Posjetili su nas učenici Ekonomske škole Požega područnog odjela Pleternica koji su s nama podijelili svoje ideje, mišljenja te rekli ono što je njima važno i što očekuju od Europske unije. Njihove želje i mišljenja su nam jako važna ipak je „2022. Europska godina mladih”- napisali su također na facebooku mladi Pleterničani.

 

Izvor: Udruga „Mladi za mlade”/ V.Milković


Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Zoran Vakula i pleternički školarci
Komemoracija u Ruševu
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali