Najčitanije

 • Fotogalerije

  U SREDIŠTU POLICIJSKOG IZVJEŠĆA Krađa i prijevara za čak 10 000 kuna!

  Prevaren za novčani iznos od 10 tisuća kuna
  U utorak 11. listopada 2022., policijskim službenicima je prijavio 26-godišnjak s područja Brestovca da je u lipnju 2019. godine sa 48-godišnjakinjom dogovorio izradu projekta za dobivanje sredstava iz EU fondova za što joj je uplatio novčani iznos od 10 tisuća kuna, a koji ona nije napravila niti mu se više javlja. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

  Prijavio krađu šumske prikolice
  U utorak 11. listopada 2022., policijskim službenicima je prijavio 38-godišnjak da mu je u razdoblju od 30. rujna do 10. listopada 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Bektež, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio šumsku prikolicu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,90 promila
  U utorak 11. listopada 2022. oko 23.15 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, stranih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,90 promila upravljao 57-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 57-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  Prometna problematika
  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: pixnio

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije