Search
Close this search box.

U SUDARU OSOBNOG AUTOMOBILA I MOTOCIKLA Teško ozlijeđen 60-godišnjak

Dragovoljno predao 300 komada streljiva i minu

U utorak 22. kolovoza 2023. u mjestu Velika, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao 300 komada streljiva i protutenkovsku metalnu minu. Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

U požaru izgorio razni vrtni otpad

U utorak 22. kolovoza 2023. oko 14.30 sati u mjestu Treštanovci, na neutvrđeni način je došlo do požara u devastiranom plasteniku u vlasništvu 39-godišnaka prilikom čega je izgorio razni vrtni otpad.
 
U sudaru osobnog automobila i motocikla teško ozlijeđen 60-godišnjak

U utorak 22. kolovoza 2023. oko 13.45 sati u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, skretao je ulijevo na parkirališni prostor te oduzeo prednost prolaska motociklu kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak.

Tom prilikom došlo je do naleta prednjeg dijela motocikla na prednji dio osobnog automobila. U prometnoj nesreći 60-godišnjak je teško ozlijeđen, a protiv 20-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Republike Hrvatske i Vukovarska.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio/ilustracija

Vezano
Vezano