Search
Close this search box.

U SUDARU VLAKA I KOMBAJNA Teško ozlijeđen 56-godišnjak

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“. Naime, osumnjičeni je u razdoblju od 19. lipnja do 3. srpnja 2023. u mjestu Ožegovci, posjekao stabla u voćnjaku u vlasništvu 58-godišnjaka. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Iz zračnog oružja ustrijelio psa

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“. Naime, osumnjičeni je dana 7. veljače 2023. iza 12 sati na ulici u mjestu Marino Selo iz zračnog oružja ustrijelio psa u vlasništvu 58-godišnjaka. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Pronašao tromblonsku kumulativnu minu

U petak 21. srpnja 2023. u mjestu Filipovac u koritu rijeke Pakre, 53-godišnjak je prilikom čišćenja korita pronašao tromblonsku kumulativnu minu. Navedenu tromblonsku kumulativu minu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.
 
U sudaru vlaka i radnog stroja (kombajna) teško ozlijeđen 56-godišnjak

U petak 21. srpnja 2023. oko 17.50 sati u Pleternici u Ulici Antuna Matije Relkovića, 56-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim radnim strojem i za vrijeme dok nema policu obveznog osiguranja, dolaskom do pružnog prijelaza nije zaustavio radni stroj iako je prugom prometovao vlak kojim je upravljao 51-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela vlaka u prednji dio radnog stroja, a nakon toga dolazi do odbacivanja radnog stroja na poljoprivrednu površinu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 56-godišnjak i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano