Search
Close this search box.

U TRENKOVU Sudar vlaka i osobnog automobila!

Prijavio krađu pištolja

U srijedu 19. lipnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 74-godišnjak da mu je u razdoblju od 5. do 17. lipnja 2024. na području općine Brestovac, nepoznati počinitelj iz nezaključane obiteljske kuće otuđio pištolj.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.  
 
Anonimni građani dragovoljno predali eksplozivna sredstva i streljivo

U srijedu 19. lipnja 20234. na području Požege dva anonimna građana su policijskim službenicima dragovoljno predala protupješačku minu, dvije ručne bombe i 50 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.
 
U sudaru vlaka i osobnog automobila nastala materijalna šteta

U srijedu 19. lipnja 2024.  oko 22.10 sati u mjestu Trenkovo u Ulici Vladimira Nazora, 37-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas i pod utjecajem alkohola od 0,59 promila upravljao osobnim automobilom, dolaskom do nezaštićenog prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavio vozilo uslijed čega je došlo do naleta prednje strane osobnog automobila u lijevu bočnu stranu putničkog vlaka kojim je upravljao 46-godišnjak. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv 37-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano