Najčitanije

 • Fotogalerije

  U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU Potukla se trojica muškaraca, jedan je ozlijeđen

  Prijavio prijevaru
  U srijedu 28. rujna 2022., policijskim službenicima je prijavio 55-godišnjak s područja Požege da je tijekom kolovoza 2022. dogovorio kupnju PVC stolarije s trgovačkim društvom s područja Osijeka te je uplatio avans od preko tri tisuće kuna, a do današnjeg dana nije mu isporučena stolarija niti mu je vraćen avans.
  Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

  Trojica se potukla u ugostiteljskom objektu
  U nedjelju 4. rujna 2022. oko 6 sati u Požegi u Mesničkoj ulici u ugostiteljskom objektu, tjelesno su se sukobili 38-godišnjak, 36-godišnjak i 30 godišnjak koji je tom prilikom lakše ozlijeđen.
  Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Županijskoj ulici i u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, a dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj i Zagrebačkoj ulici.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

   

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači