Najčitanije

 • Fotogalerije

  U VELIKOJ ODRŽAN 7. LJETNI TURNIR MLAĐIH KATEGORIJA „BRUNO BOBAN” Pobjednici su ekipe Marsonije i Slavonije!

  Nogometni klub „Papuk” Velika i ove je godine organizirao tradicionalni ljetni turnir mlađih kategorija koji nosi naziv po njihovom bivšem igraču Bruni Bobanu. Turnir se igrao u kategorijama početnika i pretpočetnika, odnosno u kategoriji 2012. i mlađi i kategoriji 2014. i mlađi.
  Pobjednici turnira su ekipe Marsonije iz Slav.Broda i Slavonije iz Požege a evo što je o tome objavljeno na klupskoj facebook stranici:

  – Prvi dan turnira natjecalo se šest ekipa a najboljom se polazala ekipa Marsonije iz Slavonskog Broda, naša ekipa osvojila je drugo mjesto. Na turniru su još nastupile ekipe Kaptola, Slavonije Požega i Mladost Pavlovaca, te druga ekipa Papuka.
  Drugi dan se također natjecalo šest ekipa a najbolja je bila ekipa Slavonije iz Požege. Naša ekipa osvojila je drugo mjesto, a još su nastupile dvije ekipe Akademije Krpan Babić, Jakšić i FEŠK Feričanci.
  Prvi dan turnira nagrade najboljim ekipa dodjelio je Brunin brat Mario, a drugi dan Brunin nećak Filip.
  Oba dana turnira Brunin brat Gabrijel i šogorica Marinela počastili su naše ekipe s hranom i pićem na čemu im se zahvaljujemo. Hvala svima koji su sudjelovali na turniru i time zajedno s nama čuvaju sjećanje na Brunu. Zahvaljujemo se Općini Velika i načelniku Robertu Hofmanu, Turističkoj zajednici Zlatni Papuk i direktoru Tomislavu Galiću, kao i svim našim članovima koji su pomogli u organizaciji turnira!

  Podsjetimo, Bruno Boban je preminuo u ožujku 2018.godine. Pozlilo mu je za vrijeme utakmice 3. HNL Istok između Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu a obdukcija je pokazala kako je umro od zatajenja srca. U svojoj kratkoj sportskoj karijeri igrao je za Papuk, Slavoniju i Marsoniju.

  Izvor: NK Papuk Velika/ V.Milković
  Foto: NK Papuk

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije