Search
Close this search box.

U VETOVU Potukla se četvorica mladića

Ugrožavao promet pa omalovažavao i vrijeđao policijske službenike
U subotu 28. siječnja 2023. oko 18.25 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 1,66 promila upravljao 56-godišnjak, a koji je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

56-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostorije policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Četvorica muškaraca narušavala javni red i mir
U nedjelju 29. siječnja 2023. oko 2 sata u mjestu Vetovo u Zagrebačkoj ulici, dvojica muškaraca starosti 21 godinu koji su bili pod utjecajem alkohola od 1,81 promil i 2,21 promil, verbalno su se i tjelesno sukobili s 22-godišnjakom (1,51 promil) i 19-godišnjakom.

Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Izvor: PU požeško-slavonska 

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano