Search
Close this search box.

UDRUGA BIOTEKA Radionica “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici” održat će se 4.svibnja – prijavite se

Udruga Bioteka provodi projekt “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici”. Projekt ima za cilj osnažiti mlade ljude u znanjima i vještinama prepoznavanja, analize i rješavanja okolišnih, socijalnih ili ekonomskih problema u lokalnoj sredini te ih ohrabriti za aktivnije sudjelovanje u društvu i poticanje održivijeg razvoja vlastite sredine.
U sklopu projekta, dana 4. svibnja 2022. godine u Gradskoj knjižnici Požega održat će se radionica kojom se želi povećati znanja mladih o načelima održivog razvoja te kako kroz stečena znanja i vještine prepoznati lokalne probleme i pronaći moguća rješenja koja su održiva, ali i ohrabriti i potaknuti mlade na djelovanje u vlastitoj sredini te im pokazati kako biti dio promjene ili postati pokretači promjena jer znamo da to mogu!
Drugi korak će biti mogućnost samostalnog provođenja istraživačkog, projektnog, aktivističkog i/ili okolišnog rada mladih u lokalnim sredinama s ciljem rješavanja postojećih problema uz stručno mentoriranje Udruge Bioteka. Naučeno će polaznicima radionice uvelike pomoći u budućnosti, bilo u vidu zapošljavanja, osnivanja vlastitog zelenog posla ili za provođenje vlastitih projekata.
Radionica počinje u 9:30 i traje do 16:30 sati. Prijave na radionicu su putem prijavnog OBRASCA.
Više o radionicama možete pročitati na Facebook stranici i na stranicama Udruge .

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano