Search
Close this search box.

UDRUGA HUMANUM I STUDENTSKI CENTAR POŽEGA Večeras „Pub kviz za mlade“ u studentskom kafiću „Dvica“

Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum provodi projekt pod nazivom Klub za mlade “Vallis Humanum”. U suradnji sa Studentskim centrom Požega organizira prvi Pub kviz za mlade, koji će se  održati 4. svibnja (srijeda), s početkom u 19 sati, u prostoru studentskog kafića „Dvica“, pokraj zgrade požeškog Veleučilišta. Ovim putem pozivaju sve mlade u dobi od 15 do 29 godina da im se pridruže te svoje slobodno vrijeme provedu u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi.

Uvjet za prijavu je da ekipa koja želi sudjelovati mora imati tri sudionika, a prijaviti se može e-mailom na vhumanum@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti imena sudionika te naziv ekipe po kojem će biti prepoznatljiva. Požurite jer je broj mjesta ograničen. Za prve tri prvoplasirane ekipe predviđene su sljedeće nagrade:

  1. mjesto – poklon bon u vrijednosti od 100 kn;
  2. mjesto – poklon bon u vrijednosti od 75 kn;
  3. mjesto – poklon bon u vrijednosti od 50 kn.

Navedeni bonovi mogu se iskoristiti u studentskom kafiću „Dvica“.

Kviz se sastoji od 60 pitanja u 5 krugova, pitanja obuhvaćaju područja kulture, glazbe, sporta te općeg znanja, a prilagođena su svim uzrastima. Ovom aktivnošću Udruga Humanum želi mlade motivirati na druženja izvan obrazovnih ustanova, ali i ispuniti njihovo slobodno vrijeme zanimljivim i kreativnim aktivnostima. Udruga poručuje mladima da ne propuste priliku i pridruže im se!

Pripremio: I. T.

Foto: Plakat

 

Vezano
Vezano