Najčitanije

 • Fotogalerije

  UDRUGA „HUMANUM” Pokrenuli službenu humanitarnu akciju ‘Pomoć za operaciju Martine Šimić’

  Udruga „Humanum” organizira službenu akciju pod nazivom “Pomoć za operaciju Martine Šimić.”. Trajat će do 25.prosinca. A evo informacije pristigle s tim u vezi iz Udruga „Humanum”.

  BUDI HEROJ – DONIRAJ!
  Često nismo svjesni koliko smo zapravo sretni. U današnje vrijeme, naši se životi temelje na materijalnom, a ono istinski vrijedno ostaje po strani. Zaboravljamo koliko smo zapravo bogati, a naše je najveće bogatstvo zdravlje!
  Našoj Požežanki, Martini Šimić, potrebna je pomoć! Martina ima samo 24 godine, ali je, u njezinoj vedrini i mladosti, već neko vrijeme sprječavaju nepodnošljivi bolovi. Naime, nakon brojnih odlazaka različitim liječnicima, ustanovljena joj je dijagnoza trigeminalne neuralgije, a bolovi koje takva dijagnoza uzrokuje smatraju se jednim od najvećih i najtežih bolova koje čovjek može doživjeti.
  Liječnici su predložili operaciju glave, no operacija nije bila uspješna. Naša sugrađanka uspjela je stupiti u kontakt s jednim od najboljih neurokirurga u Americi koji se bavi upravo takvim operacijama, a povratne su informacije pozitivne. Američki neurokirurg može pomoći Martini Šimić, no, potrebna joj je i naša pomoć!
  Vrijednost operacije koja ulijeva nadu procijenjena je na 100.000,00 $, a zajedničkim snagama Martini možemo omogućiti odlazak u Ameriku na potrebno liječenje. Martinina je želja za ozdravljenjem velika, a mi vas ovim putem pozivamo da odvojite određeni iznos i uplatite novac na račun koji je namijenjen upravo za ovu humanitarnu akciju!
  Zapamtite, naše malo nekome je puno! Dokažimo još jednom da je zajedništvo naša najveća snaga i omogućimo Martini život bez bolova!

  IBAN: HR2923900011500236269
  Hrvatska poštanska banka
  Pomoć za operaciju Martine Šimić

   

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači