Search
Close this search box.

UDRUGA „KULTURIST” POŽEGA Danas i sutra organiziraju HOPA – Hill Open Air Fest na Požeškoj gori!

Udruga Kulturist iz Požege organizira ovog vikenda HOPA – Hill Open Air Fest na Požeškoj gori, u blizini kapelice sv. Vida. Festival će u petak 14. lipnja od 20 sati otvoriti SPOK Open Air Party uz DJ Pavku i podršku Željka Hiršmana. Prisjetit ćemo se požeške scene
osamdesetih uz najveće hitove tog vremena. U nastavku programa zasvirat
će Magical Mistery Band koji čine akteri požeške glazbene scene osamdesetih. Posebni gost večeri je Boa II, kultni domaći bend iz faze SPOK-a, a dan će još upotpuniti rap rock band Detmeć, sastavljen od mladih požeških Zagrepčana, te punk band Koridor iz Zagreba.

Drugog dana festivala, u subotu 15.lipnja, zagrijavanje počinje već u
17 sati uz band Kombinator, a od 18 sati na velikom ekranu pratimo hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Španjolske na startu Eura 2024. Pobjedu slavimo od 20 sati uz KDP te bend OSA, dok će oko 22 sata na
scenu jedan od trenutno najpopularnijih hrvatskih punk bendova Savršeni
marginalci, koji čine bivši članovi Hladnog piva. Prvo izdanje HOPA
zatvara legendarni Atheist rap.

U cijenu ulaznice uračunat je i prijevoz od Trga Svetog Trojstva do lokacije festivala svake večeri do 22 sata, za sve kojima uspon predstavlja problem. Tijekom festivala u petak i subotu prometovat će se jednosmjerno od Ulice sv. Vida – Vincelovski put – Požeški vinogradarski put – Fratrovica – Janka Jurkovića (do raskrižja s ulicom Vučjak).

Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio.hr, a detalje o programu možete pronaći na mrežnim stranicama Udruge Kulturist ili Facebook stranici HOPA fest.

Partneri festivala su Turistička zajednica Požeško-slavonske županije i
Turistička zajednica Grada Požege, uz potporu Ministarstva kulture i medija, Požeško-slavonske županije i Grada Požege.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Udruga Kulturist
predsjednik Darijo Ledić
091 501 2201

Vezano
Vezano