Search
Close this search box.

UDRUGA „LA BELLA VITA” Njihov rad je prepoznat i na razini Hrvatske – dobitnici su BeCroactive nagrade

Udruga La Bella Vita relativno je mlada udruga čije je ime već postalo prepoznatljivo. Svoje djelovanje zasniva na radu s djecom, mladima, ali i starijim generacijama, a osim zapaženog djelovanja na području županije, koncem prošle godine kutjevačka udruga dobila je i vrijedno priznanje na razini Republike Hrvatske.
Naime, udruga je dobitnik BeCroactive nagrade od strane Ministarstva turizma i sporta u kategoriji međugeneracijske uključenosti. Navedene nagrade dodjeljuju se po uzoru na BeActive Awards Europske komisije, najistaknutijim projektima i pojedincima koji su posvećeni promociji sporta, čime je Udruga La Bella Vita svrstana u društvo najboljih.
Požeško-slavonska županica Antonija Jozić ugostila je predstavnike udruge te im zahvalila na njihovom predanom radu, kojim djelujući uključivo, stvaraju doprinos za brojne žitelje Požeško-slavonske županije.
– Čestitam vam na dosadašnjim postignućima koje ste polučili u relativno kratkom vremensku okviru i hvala vam što svoju kreativnost usmjeravate na kreiranje vrijednosti koje stvaraju doprinos za sve dobne skupine. Koracima koje činite na najljepši mogući način promovirate Požeško-slavonsku županiju – rekla je Jozić.
Više nego zasluženu nagradu, Udruga La Bella Vita osvojila je s osam događaja organiziranih u sklopu Europskog tjedna sporta te s preko pedeset sportskih aktivnosti provedenih u 2023. godini, a članovi udruge u još bržem tempu nastavljaju dalje. Ove godine izabrani su za organizaciju Europskog tjedna sporta, u koordinaciji s Ministarstvom turizma i sporta pa će samim time Požeško-slavonska županija u rujnu biti domaćin velikog i jedinstvenog sportskog događaja.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi