Search
Close this search box.

UDRUGA LA BELLA VITA Poziv na vježbe umirovljenicima Grada Kutjeva

Udruga La Bella Vita kontinuirano provodi kineziterapijske vježbe za umirovljenike na području Požeško-slavonske županije, a od sada Vam nudi i stalan termin u gradu Kutjevu – svakog četvrtka u 17 sati u dvorani Osnovne škole Zdenka Turkovića.
Sva oprema osigurana je od strane Udruge, potrebno je samo podnijeti dobru volju, obući se sportski te je poželjno imati rezervnu obuću za dvoranu.

 

Svi umirovljenici koji se odluče družiti i vježbati sa djevojkama iz Udruge La Bella Vita imat će stručno vodstvo od strane fizioterapeutkinje i kineziologinje te će zajednički raditi na prevenciji različitih bolesti koje starost nosi sa sobom, kao i naučiti nove vježbe kojima će djelovati na smanjenje boli i poboljšanje zdravlja i općeg statusa.
Udruga La Bella Vita se ovim putem još jednom zahvaljuje Gradu Kutjevu na čelu sa gradonačelnikom Josipom Budimirom koji je prepoznao važnost fizičke aktivnosti i kod ljudi treće životne dobi te je sufinanciranjem omogućio provođenje ovakvog oblika vježbanja za svoje sugrađane – u potpunosti besplatno.
Iz udruge još poručuju kako se vesele druženjima te kako su svi umirovljenici sa područja grada Kutjeva i okolnih mjesta dobro došli.
Više informacija možete dobiti na broj: ‪099 400 5077‬.
Izvor: kutjevački.hr

Vezano
Vezano