Search
Close this search box.

UDRUGA „OSMJEH” Provode projekt “Škola u prirodi = Škola za život”

Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju „Osmjeh“ Pleternica provodi projekt „Škola u prirodi= Škola za život“ financiran od Zaklade „Hrvatska za djecu“ u iznosu od 50.000,00 kuna. Partner u provedbi projekta je Grad Pleternica.
Projekt obuhvaća 4 jednodnevna edukativna izleta u prirodi te edukacije za roditelje o utjecaju tehnologije i pandemije na djecu.
Jednodnevni edukativni izleti u prirodi obuhvaćaju odlaske u Baranju i na Jankovac.
Izleti će obuhvaćati i edukativne radionice u prirodi uključujući i izviđačke metode u program gdje će djeca kroz praktičan rad i učenje u prirodi kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme.
Boravkom u prirodi djeci će se omogućiti stjecanje svijesti o njezinoj vrijednosti i očuvanju kroz igru, pjesmu, ples i natjecanje.
Prvi izlet održao se 28.06.2022. na Jankovcu. Boravkom u prirodi djeci se pružilo veselje i radost kroz igru, pjesmu, ples i dr. Izlet je obuhvatio i edukativne radionice u prirodi gdje su djeca kroz praktičan rad i učenje u prirodi kvalitetno proveli svoje slobodno vrijeme. Kako bi sve aktivnosti ostale trajna uspomena, članovi udruge Osmjeh u svoj dnevnik ”Mali istraživači” zabilježili su aktivnosti tijekom boravka u prirodi.

Izvor: Udruga Osmjeh

Vezano
Vezano