Search
Close this search box.

UDRUGA „PLETERNIČKI ČORACI” POZIVA Pomozite u pripremi izložbe „Maškare na fotografijama”

Udruga “Pleternički čoraci”, u suradnji s Javnom ustanovom Pleternica, pozvala je građane da sudjeluju i pridonesu u realizaciji izložbe fotografija „Maškare na fotografijama”. Stare fotografije koje imaju kod kuće mogu poslati poštom na adresu: Trg hrvatskih branitelja 1 Pleternica ili ih skenirati i poslati na mail javna.ustanova@pleternica.hr do 19.veljače.
Postavljeni su i određeni uvjeti a to su: fotografije moraju biti starije od 2010.godine, svaki sudionik može poslati najviše tri fotografije, svaka fotografija mora imati opis( vrijeme nastanka, mjesto nastanka, kratki opis dpogađaja, zapaženi sudionici) a fotografije moraju biti uslikane na prostoru grada Pleternice, uključujući i sva prigradska naselja.

Sve fotografije poslane poštom bit će nakon obrade vraćene vlasnicima. Među pristiglim fotografijama odabrat će se najreprezentativnije koje će se izložiti na izložbi „Maškare na fotografijama”. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nekih nejasnoća, javite se putem maila javna ,ustanovavpleternica.hr ili na brojeve telefona 034 251-046 ili 034 252-498

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano