Search
Close this search box.

UHIĆEN 29-GODIŠNJAK Upravljao automobilom pod utjecajem droga!

Otuđio košnice

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, on je u razdoblju od 24. kolovoza do 8. rujna 2019. u mjestu Bučje (kod Pakraca) otuđio košnice s pčelama u vlasništvu 63-godišnjaka. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Iz kuće otuđila novac

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjom državljankom Bosne i Hercegovine koja je u razdoblju od 27. do 29. veljače 2024. na području općine Jakšić iz obiteljske kuće otuđila novac u vlasništvu 73-godišnjaka. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 

Nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta otuđio novac

U srijedu 6. ožujka 2024., policijskim službenicima je prijavio 68-godišnjak da mu je u razdoblju od 17. veljače do 1. ožujka 2024. nepoznati počinitelj (ili više njih) u ugostiteljskom objektu na području grada Požege otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Narušavali javni red i mir

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 26. veljače 2024. oko 20 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca, tjelesno sukobili 20-godišnjak i 51-godišnjak koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 51-godišnjaka je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu.

Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem droga

U srijedu 6. ožujka 2024. oko 19 sati u Požegi u Ulici kralja Tvrtka, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnjak kod kojeg su pronašli canabis marihuanu.

Također je utvrđeno da je upravljao vozilom pod utjecajem droga u organizmu, a odbio je vađenje krvi.

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega