Search
Close this search box.

UHIĆEN 32-GODIŠNJAK Recidivisti oduzeto vozilo i određeno zadržavanje u zatvoru

Dragovoljno predali pištolj i streljivo

U utorak 30. siječnja 2024. na području Pleternice, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao pištolj.

Istoga dana, na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 1015 komada streljiva.

Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja. I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja – manje tragedija”

Recidivisti oduzeto vozilo i određeno zadržavanje u zatvoru

U utorak 30. siječnja 2024. oko 8.30 sati u mjestu Dobrovac u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su u prometu zatekli vozača starosti 32 godine koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta zbog negativnih bodova te izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom.

Navedeni 32-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u Požegi u trajanju od 15 dana i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao.
 
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Omanovac te dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Stjepana Radića i u Pakracu u Bolničkoj ulici.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano