Search
Close this search box.

UHIĆEN 43-GODIŠNJAK U trgovini vikao na djelatnicu, razbio staklo i vrijeđao policajce – u krvi je imao 3,22 promila alkohola!

Pod utjecajem alkohola od 3,22 promila narušavao javni red i mir, a prilikom postupanja vrijeđao policijske službenike
U subotu 25. ožujka 2023. oko 7.55 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića u trgovini, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 3,22 promila u trgovini vikao i galamio na 26-godišnju djelatnicu te razbio staklo na izlogu trgovine, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Nadalje je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

Ugrožavali promet
U nedjelju 26. ožujka 2023. oko 1 sat u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,05 promila upravljao 19-godišnjak.

Nešto kasnije, oko 5.20 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca u prometu je zatečen 21-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,26 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“.  Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Cvjetnoj ulici i u mjestu Oblakovac.

Izvor: PU požeško-slavonske

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano