Search
Close this search box.

UHIĆEN ALKOHOLIZIRANI RECIDIVIST U crkvi je narušavao javni red i mir

Alkoholizirani muškarac u crkvi narušavao javni red i mir

U subotu 30. ožujka 2024. oko 19.40 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva u crkvi, muškarac starosti 44 godine je galamio i na taj način remetio javni red i mir. Nadalje, ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu.

Budući da je on recidivist u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar na otvorenom prostoru

U subotu 30. ožujka 2024. oko 19 sati između mjesta Poljanska i Biškupci, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela  suha trava.

Skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

U subotu 30. ožujka 2024. u vremenu od 12.45 do 13.35 sati u Požegi u Priorljavskoj ulici na parkiralištu, 63-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom skretao je ulijevo te prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila, a kojeg je prethodno parkirao 19-godišnjak. Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

Nadalje, 63-godišnjak je odbio alkotest te je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi