Search
Close this search box.

UHIĆEN VOZAČ Počinio je niz prometnih prekršaja

 

Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Našica kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“.

Naime, on je krajem rujna 2023. od 60-godišnjakinje s područja Pleternice kupio osobni automobil, no do današnjeg dana nije isplatio dogovoreni novčani iznos.

Dragovoljno predala streljivo

U utorak 31. listopada 2023. u mjestu Frkljevci, 32-godišnjakinja je policijskim službenicima dragovoljno predala 97 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

U prometu zatečen vozač koji je počinio niz prometnih prekršaja

U utorak 31. listopada 2023. oko 14.50 sati u Požegi u Osječkoj ulici, vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se zaustavio na znakove policijskog službenika te je nastavio vožnju do Industrijske ulice gdje je i zaustavljen. Nadalje je utvrđeno da je vozilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, ne koristeći sigurnosni pojas upravljao 45-godišnjak.

Također je utvrđeno da mu je poništena vozačka dozvola te da ponovno treba  polagati vozački ispit, a kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet. Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Požar na kući – slijedi očevid

U srijedu 1. studenoga 2023. oko 0.15 sati u Pleternici u Vinogradskoj ulici došlo je do požara na kući u vlasništvu 23-godišnjaka. Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka požara

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega