Search
Close this search box.

UHIĆENA 48-GODIŠNJAKINJA Vikala je na dvoje ljudi a potom i vrijeđala policajce!

Narušavala javni red i mir te omalovažavala policijske službenike

U petak 15. prosinca 2023. oko 8.50 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, 48-godišnjakinja je vikala na 60-godišnjaka i 70-godišnjaka, a prilikom postupanja omalovažavala i vrijeđala policijske službenike.

Navedena 48-godišnjakinja je uhićena i smještena u posebnu prostoriju policije te je privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv nje slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom

U petak 15. prosinca 2023. oko 21.10 sati u Lipiku u Ulici Vukovarska avenija, policijski službenici su u prometu zatekli 54-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,74 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 54-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U subotu 16. prosinca 2023. oko 1.15 sati u mjestu Komarovci, 28-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario prednjim lijevim dijelom vozila u stup javne rasvjete. Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 28-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Republike Hrvatske.
 

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano