Search
Close this search box.

UO PLESNA RADIONICA ILIJANE LONČAR Danas požeški plesači gostuju na Trešnjevačkim plesnim susretima

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar i ove subote 20.travnja gostuje na 19. TREPS plesnim susretima u zagrebačkom Centru za kulturu Trešnjevka. Predstavit će se s još 4 koreografije: “Krumpirići s kečapom i majonezom” koju pleše grupa predškolaca plesne igraonice, “Sunset vibe” u izvedbi grupe suvremenog plesa 5.i 6.razreda OŠ te dva sola u izvedbi Karle Mežnarić “”Svjetlo u tami” i  “Inside – out” u izvedbi Petra Galovića. Na ovogodišnjim Susretima nastupit će ukupno 42 plesna studija iz 16 gradova. Tijekom nekoliko dana susreta 147 koreografije izvest će gotovo 1539 izvođača u dobi od 3 do 24 godine, koji će prikazati svoja umijeća u klasičnom baletu i suvremenom plesu, urbanim plesnim izrazima te show i jazz dance-u. Trideset koreografija po izboru ocjenjivačkoga suda bit će pozvano na TREPS festival, koji će se održati od 9. do 11. svibnja 2024.

Članove ocjenjivačkog suda ove godine čine Ivana Bojanić, Maja Đurinović, Ljiljana Gvozdenović, Andrej Izmestjev, Kornelija Kosanović Drvar, Tihana Strmečki i Una Štalcar Furač. 

19. TREPS plesne susrete financijski podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te Gradski ured za kulturu i civilno društvo.

 

.Izvor: UO Plesni studio Ilijane Lončar

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega