Search
Close this search box.

UO PLESNI STUDIO ILIJANE LONČAR Zapažen nastup na reviji plesa Dani Silvije Hercigonje u zagrebačkom Kazalištu Trešnja

Zadnji vikend u svibnju tradicionalno se održava revija plesa Dani Silvije Hercigonje u zagrebačkom Kazalištu Trešnja. Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar dugi niz godina se odaziva pozivu i sudjeluje u bogatom programu s velikim brojem plesača različitih generacija. Na ovogodišnjoj  19. reviji predstavili su se s 3 koreografije: “Ja pa ti, ti pa ja” u izvedbi dva brata Rafaela (5 god.) i Mihaela (7 god.) Đevića, ” Just breathe” u izvedbi grupe suvremenog plesa ( 11 – 12 god.) i ” Relax & Enjoy” u izvedbi grupe suvremenog plesa ( 13 – 15 god.)
Revija se održava od 2004. godine i stekla je kultni status među mladim plesačima. Silvija Hercigonja bila je djelatnica kazališta od njegovih početaka, istaknuta balerina, koreografkinja i prije svega pedagoginja koja je odgojila generacije plesača i usadila im ljubav prema plesu.
 Cilj ove jedinstvene revije plesača jest okupiti djecu i mlade koji se profesionalno ili rekreativno bave klasičnim/suvremenim plesom.
Svi oni imaju priliku pokazati publici što su, u suradnji sa profesionalnim pedagozima, radili i naučili u protekloj godini.

Izvor: UO Plesni studio Ilijane Lončar

Vezano
Vezano