Search
Close this search box.

UOČI BLAGDANA Tradicionalni susret pripadnika zlatne dobi Požege – „Nitko ne smije biti sam”!

Tradicionalno uoči Božića, Grad Požega organizirao je susret za sve sugrađane starije od 70 godina koji su ostali bez svog bračnog partnera. Ovogodišnji susret „Nitko ne smije biti sam“ u Svečanoj dvorani Gloria okupio je tristotinjak dobro raspoloženih pripadnika zlatne dobi Požege.  
U ime Grada Požege, zahvale okupljenima za njihov doprinos zajednici uputili su pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović i zamjenik gradonačelnika. dr.sc. Borislav Miličević.
– U ovo vrijeme došašća iskoristit ću priliku da vam zahvalim na vašem doprinosu našoj zajednici i našem gradu jer ste sanjali i gradili svoje obitelji, gradili i sanjali svoje radne kolektive, a i danas isto nastavljate u umirovljeničkim danima i tako nama darujete budućnost. Želim vam da večeras budete veseli i da svjedočimo zajedništvu kako bismo iz tog zajedništva mogli izgraditi bolju zajednicu, bolju i uspješniju našu Požegu – rekao je Miličević.
Prigodnim riječima okupljene je pozdravio i zamjenik županice Požeško-slavonske županije Antonije Jozić, Ferdinand Troha.
– Nije lijepo biti sam u ovo lijepo božićno vrijeme i zato je ova inicijativa koju Grad Požega godinama njeguje uistinu hvalevrijedna. Uživajte večeras i nadam se da ćete u zajedništvu zaboraviti i sve one brige koje vas možda opterećuju. Vi ste generacija koja je znala uživati i živjeti, koja je bila sretna s onim što ima, a mi nešto mlađi smo sretni što imamo vas. Učili ste nas vrijednostima koje mi danas baštinimo i koje nastojimo prenijeti na nove generacije – rekao je Troha.

Tekst: pszupanija
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu