Search
Close this search box.

URUČENI UGOVORI O FINANCIRANJU PROGRAMA I PROJEKATA JAVNIH POTREBA U SPORTU Županija u proračunu osigurala 145 000 eura – najavljen natječaj za dodatnih 21 600 eura

Županica Antonija Jozić i predsjednik Sportske zajednice Požeško-slavonske županije Vlado Drkulec uručili su sinoć ugovore o financiranju programa/projekata javnih potreba u sportu za 2024.godinu. Na javni poziv raspisan u listopadu prošle godine stiglo je 28 prijava od kojih 7 nisu ispunjavale uvjete.
Za dodijeljene ugovore u županijskom proračunu je osigurano 145 000 eura no, kako je najavio predsjednik Drkulec, idućih mjeseci raspisat će se natječaj za dodatna sredstva za financiranje sportskih programa i projekata vezanih uz promicanje sporta u županiji, pa je pozvao prisutne da se prijave. Riječ je o 21 600 eura.
– Ono što bih ja na neki način svakako željela poručiti, a mislim da vi to pomalo i osjetite, iako to nisu neki veliki koraci, da se kontinuirano, iz godine u godinu, trudimo povećati sredstva za rad naše županijske Sportske zajednice. Kroz prošlu i ovu godinu u dodjelu sredstava smo uključili i sve one klubove koji se natječu u razini višoj od županijske – rekla je županica Jozić. Dodala je kako će se truditi da u godinama koje dolaze, ta sredstva budu i veća.
Županica se također zahvalila svim klubovima koji su se uključili u provedbu programa cjelodnevne škole a koji se provodi u pet škola naše županije kojima je ona osnivač.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano